Nejnovější recenze ze sekce Horská slunce a infralampy
Po několika minutách používání se taví umělohmotný kryt uvolnuje se objímka takže nikomu nedoporučuji.
Reakce obchodu TVPRODUCTS.cz
Dobrý den, s popisovaným problémem jsme se již setkali. V naprosté většině to však souviselo s nedodržením maximální doby svícení nebo způsobu použití - vše uvedené v návodu. Po pár minutách se umělohmotný kryt přirozeně zahřívá, ovšem nijak se nedeformuje nebo neuvolňuje.
Lampu máte jistě v záruce, obraťte se na nás, dáme vše do pořádku.
Jan Novotný
servis
zatím krátká zkušenost, ale zdá se v pohodě :)
Prostě perfektní.
vše ok
- Kvalitní zpracování
- snadná obsluha
- možnost nastavení libovolného náklonu
- na přívodním kabelu není vypínač, zapíná se přímo zapnutím do zásuvky
- znam ho
S produktem jsem spokojená.
Nevýhoda je, podobně jako u jiných spotřebičů, příliš krátká šňůra.
Tato infra lampa je s výkonem 150W dostatečná pro běžnou aplikaci. Žárovka s výkonem 100W by moha být pro některé uživatele slabá.
Lampa je vyhovující až na plastový kryt kolem žárovky. Tloušťka je tenká. U německého výrobku bych čekal bytelnější konstrukci. V tomto místě by mohla být vyztužena. Samozřejmě by ideální byla kovová konstrukce. Výrobek by byl ale dražší a navíc plast méně přenáší teplo než kov. Pro používání u dětí je vhodnější méně vodivý materiál z důvodu možného popálení.
Lampa je doporučena používat ve vzdálenosti 50cm. Pro silnější účinek je možno tuto vzdálenost i krátkodobě, na pár minut zkrátit. Produkt je vhodný pro nahřívání při nachlazení či zánětech dutin, krku či bolesti zad, krční páteře i mnoho jiných. Účinnost je velmi vysoká.
kvalitní produkt
funguje
- kvalitní výrobek
Opravdu dobrý pomocník při ucpaných dutinách, jako vedlejší efekt mne mile překvapilo zlepšení pleti... Pomohl poté i s hojením oparu, s bolavými šlachami na ruce.
Zatím to je krátká doba na odpovědné hodnocení, dosud
jsem spokojen.
- Neopaluje, pouze hřeje.
Splňuje účel použití.
možná by mohla být delší elektrická šňůra, jedná se jistě o pár korun,řádově desetikorun,ale potěšilo by to, ale nic hrozného,máme prodlužku
- dala jsem na předchozí recenze tohoto produktu na Heurece a nelituji,jsem spokojená.
- zatím jsem žádnou nevýhodu
Snadná obsluha, spokojenost
- Neopaluje ! Nemá inzerované modré 2 trubice !