Nejnovější recenze ze sekce Horská slunce a infralampy
- snadná obsluha, bezpečný, digitální čas a vypnutí
- Jednoduchá obsluha, nízká cena
- Lampa nemá vypínač - zapíná a vypíná se zastrčením do zásuvky
Absence vypínače nijak neomezuje funkci lampy, toto řešení zřejmě souvisí s nízkou cenou výrobku.
Nákup na doporučení známých.
Věřím, že pomůže řešit zdravotní problémy. Zatím nevyzkoušeno.
Absolutně žádný problém. Jak zboží, tak i vše ostatní související s mojí objednávkou OK. Dík.
Tento produkt je moc výhodná věc,ne jen na opalování,ale hlavně na ničení bacilů v místnostech jsem moc ráda,že ho máme a měl by být v každé domácnosti kde jsou malé děti
- Jednoduché, plní svoji funkci
- Nemá vypínací tlačítko, je nutné pouze ze zásuvky vytáhnout
Jednoduché, levné, fukční
- funguje, prohřeje do hloubky, ulevuje od nastydnutí (zánět dutin) i bolesti svalů a zad
- slušný výkon, široký záběr
- nastavitelný směr záření
- maximální doba provozu 15 minut
- podstava by mohla být těžší kvůli lepší stabilitě
- AKTUALIZACE: přestal fungovat po pěti letech občasného používání.
Uvnitř je halogenová žárovka, před ní červené sklo, které jednak blokuje UV záření (jako ostatně téměř každé sklo) a zároveň propouští IR záření, které chceme.
Má ventilátor a časovač na maximálně 15 minut. Podle návodu by se po této době měl nechat zchladnout, ačkoliv uživateli nic nebrání nastavit si další čtvrt hodinu. Jinak je časovač prakticky na nic. Nikdy jsem neměl potřebu nastavovat si kratší interval.
Zcela identický výrobek prodává jednou za čas Lidl pod značkou Sanitas za zhruba 800 Kč.
splnil očekávání
- odstranuje nedostatky na pleti
- lieci akne a upokojuje pokozku
- nezabera vela miesta
- opaluje
- nezaznamenala som ziadne negativa
Vyrobok je vhodny, ak chcete zmiernit alebo odstranit chyby na svojej pokozke na akejkolvek partii tela. Mal by aj opalovat, ja zatial po asi 3 tyzdnovom skusani nie som velmi opalena, len mierne stmavnutie pokozky, ale asi preto, ze nie som pri pristroji az tak blizko. Vyrazky vsak miznu, skutocne je pokozka cistejsia a upokojena, takze som rada, ze som pristroj zakupila a budem ho aj nadalej pouzivat.
- Velmi bezpečný produkt bez vedlejších efektů
- Slabý výkon - dlouhé opalovací časy - některé vedlejší efekty mi chybí - například tvorba ozónu
Méně univerzální výrobek, než stará horská slunce se rtuťovou výbojkou, avšak i při nezodpovědném používání velmi bezpečný.
Doporučuji.
- lehká lampa, dobře se sní manipuluje
Všem tento produkt doporučuji.
- funguje
funguje
Lampu používáme jako podpůrnou léčbu zánětu dutin a zdá se, že pomáhá. Doporučuji.
- Výrobek jsem objednala pro svou maminku a věřím,že ji poslouží ku prospěchu.
- Postrádám český návod.
- jdnoduché a praktické ovládání, držadla, design, rozměry
- Snad funguje jak má, vlastním krátce.
- Celkem malé.
Použil jsem jej jen párkrát, tak uvidím později.
kvalitní
- ano
rychlé doručení
výrobek splňuje uváděné informace
výborná komunikace
- splňuje všechny naše požadavky a velmi pomáhá
- žádné
perfektní,
velmi spokojen
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »