Nejnovější recenze ze sekce Horská slunce a infralampy
Beurer IL 50
Přidáno: 17. ledna 2023
(naposledy upraveno 17. ledna 2023)
Zakoupeno v Dr. Max lékárna
- Nefunguje -reklamace
- funguje jak má
- nevím
- Nebyxl k tomu plyšový Alzák :-)
Doporučujeme
- Dobrá lampa, která moc pomáhá
- nefunkční,vráceno
byl proveden odběr zboží, momentálně není skladem, peníze vráceny na účet, rychlé jednání, po naskladnění znovu objednám
- nastavení
- výkon
- doufám že vydrží co nejdéle
- super výrobek
- Kvalitní výrobek
- Pěkně hřeje
Krásný vzhled, pěkně ohřiva ,splňuje všechny požadavky
- Robustní
- Časovač
- Účinná
- Rychlost najetí záření
Dost robusní, jinak nic
- Vše OK !!!
Vše OK !!! Krásně hřeje, je naklápěcí a lze vybrat čas - od 1 do 15 minut !!! Doporučuji !!!
Super prohřeje nosní dutiny
- krásně prohřeje záda
Pěkně prohřeje
- Hřeje opravdu skvěle
- mám ho krátce
zatim neni vykousena - ale objedala jsem abych ji mela doma jinak jsem na ni chodila ke sve zname kdyz jsem mela zdravotni potize
- Infrasvětlo jsem koupila na doporučení pediatričky na synovu sinusitidu. S výrobkem jsem maximálně spokojená a také musím pochválit, že výrobek opravdu přišel následující den, jak mi po telefonu slíbila.
Nic
Skvělé při onemocnění. Prohřeje bolavá místa.
Oproti konkurenci (Beuer IL50) má tato lampa několik nevýd, ale jednu velmi důležitou výhodu. Lampa se dobře používá, splní to co má.
Větrák chlazení je výrazně hlučnější než u Beuer a také běží mnohem déle. Díky tomu ale je také lampa pořádně zchlazena a připravena k dalšímu použití (dělal jsem ozařování 3 míst). Lampa Beuer vypne chlazení už ve chvíli, kde je ještě čelní sklo horké a nebezpečné na dotyk. Medisana ho vychladí až na pokojovou teplotu, můžete ji tedy hned použít.
Oproti Beuer má tato lampa o něco širší spektrum záření, konkrétně končí cca na 3000nm oproti 2500nm u Beuer. Většina opravdových lékařských testů se dělá s lampami, které nepřekračují 1500nm.
Jedna velká výhoda lampy medisana - dá se naklonit směrem dolů!!!Bez této možnosti nejste schopni ozařovat mnoho částí těla. Ozařování by mělo probíhat při uvolnění svalů v ozařované oblasti, tedy v sedě nebo v leže. V leže ale často potřebujete lampu nasměrovat směrem dolů. Dokonce i při lehu na boku s ozařovaným místem nahoře je třena lampu nasměrovat o něco dolů. Lampa Beuer je tedy pro mnoho situací nevyužitelná.
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »